Spoštovani,

v večini primerov vam ni potrebno razlagati nadrejenim, da ste se odločili za udeležbo na konferenci RISK 2023. Verjetno pa v vodstvu marsikaterega podjetja potrebujejo pisni razlog, zakaj bi se konference udeležili in je potrebno utemeljiti s tem povezane stroške.

Trenutno napeta globalna geopolitična situacija in z njo tesno povezani napredni kibernetski napadi postajajo resna grožnja sodobni informacijski družbi in predstavljajo veliko varnostno tveganje za posameznike, podjetja kot tudi kritično nacionalno infrastrukturo.

Pomen kibernetske varnosti je postal neločljiva stalnica za nemoteno in uspešno delovanje naših organizacij.  Kibernetska varnost postaja ena izmed bolj pomembnih usmeritev organizacij v procesu digitalizacije in tehnološkega razvoja, saj lahko zlonamerna raba kibernetskega prostora ovira delovanje gospodarskih aktivnosti, aktivnosti javnega zdravja, varnosti in nacionalne infrastrukture. Še posebej je to zavedanje potrebno uvajati v organizacije, ki upravljajo s kritično infrastrukturo ali izvajajo bistvene, za družbo pomembne storitve. Cilj mednarodne konference RISK je pripeljati v naše okolje najbolj priznana podjetja in strokovnjake s področja kibernetske varnosti in predstaviti rešitve in dobre prakse uveljavljene v uspešnih projektih v mednarodnem okolju.

Vsled napisanega vam želimo pomagati, da boste to lahko tudi pisno pojasnili vaši upravi.

Kaj nas letos čaka na konferenci RISK 2023?

V dveh dneh boste imeli dostop do raznovrstnih izobraževalnih srečanj, ki jih vodijo vrhunski strokovnjaki s področja elektronske varnosti in nemotenega poslovanja, delavnice in prikaze delovanja različnih varnostnih rešitev, kot tudi priložnost za mreženje in srečanja z drugimi strokovnjaki na svojem področju. Morda smo pristranski, vendar si upamo trditi, da boste doživeli eno najboljših prireditev na tem prostoru, ki vam bo pomagala pri vašem profesionalnem razvoju.

Video predstavitev lanske konference, ki jasno pokaže, da RISK ni še ena konferenca, marveč z razlogom eden najhitreje rastočih dogodkov na področju informacijskih tehnologij.

RISK 2023, sedemnajsta različica mednarodne konference s področja informacijske varnosti, neprekinjenega poslovanja ter novih tehnologij, je pred vrati. Poznavalci in strokovnjaki informacijske stroke, kot tudi vodstveni delavci osebja iz bank, zavarovalnic, industrije, večjih podjetij, telekomunikacij, državne uprave, sistemskih integratorjev in svetovalcev iz regije Adriatik, se tukaj srečujemo s svetovno priznanimi strokovnjaki s področja informacijske varnosti, predstavniki tehnoloških rešitev in dobaviteljev varnostnih ter drugih informacijskih rešitev.

Letos je na sporedu več kot 60 predavanj, delavnic in predstavitev implementiranih projektov. Široko strokovno javnost kot obiskovalce bo prav gotovo zanimalo kaj menijo o elektronski varnosti predavatelji, ki prihajajo iz Amerike, Anglije, Nemčije, Švice, Izraela, Francije, Španije, Nizozemske, Poljske, kot tudi iz Slovenije. 

Več o RISK 2023 najdete na spletnem naslovu: www.risk-conference.com

Spodaj je priložena predloga pisma za poslovno utemeljitev. To je razčlenitev ključnih točk konference in drugih podrobnosti, za katere menimo, da bodo vašemu vodstvu pokazale, kako koristna je konferenca za Vas in Vašo organizacijo. 

-> Kliknite tukaj za prenos dokumenta

Shopping Cart