RISK 2020 bo letos v inovativnem – hibridnem formatu!

Leto 2020 je bilo do sedaj res turbulentno, a ne glede na vse, smo v ozadju neumorno razvijali koncept letošnje konference in iskali rešitve za vse možne izide.

Vsi se zavedamo, da je nujno potrebno slediti trendom in novim rešitvam v informacijski tehnologiji. Brez prepotrebnih informacij in aktualnih dobrih praks nam ne bo uspelo ostati v koraku s prihodnostjo. Vsi vemo, da je v znanju in informacijah moč zato smo pripravili koncept, ki bo v naši 15-letni zgodovini prvič korenito drugačen – dogodek bo izveden v hibridni obliki in bo tako združeval celovito izkušnjo na spletu in fizičnim dogodkom.

Verjetno vas zanima, kaj to dejansko pomeni.

Na letošnjem dogodku ne boste deležni le prenosa predavanj preko standarnih video-konferenčnih sistemov, ampak veliko več. Naš cilj je postaviti nov mejnik na področju uporabniške izkušnje na virtualnem dogodku s profesionalno video produkcijo in video prenosom, realno-časovno interakcijo s predavatelji, možnostjo obiska virtualnih razstavnih prostorov in neposrednih pogovorov s predstavniki partnerjev dogodka, integracijo konferenčne valute RISKO, ki bo lahko uporabljana v tradicionalni dobrodelni avkciji in integrirani online trgovini RISK, pa seveda tudi z zabavnimi vsebinami.

Za omejeno število udeležencev, ki lahko in se nam želijo pridružiti na prizorišču dogodka v Laškem, bomo hkrati zagotovili varno in zanimivo fizično izkušnjo dogodka, primerljivega našim preteklim konferencam. 

Registrirani udeleženci, ki boste dogajanje spremljali na daljavo, ne boste prikrajšani, saj boste v dneh pred dogodkom prejeli posebno pošiljko, katere vsebina vam bo skupaj z online vsebinami v pisarno ali na dom pripeljala novo izkušnjo konference RISK.

Število mest za obisk dogodka v živo bo, skladno s priporočili NIJZ, omejeno, zato, če se želite dogodka udeležiti v živo, nam to čim prej potrdite z online prijavo tukaj.

V primeru, da bo za ogled v živo več prijavljenih, kot bodo dopuščale smernice NIJZ, bomo omogočili prihod obiskovalcem glede na čas prijave.

Radi bi izkoristili to priložnost, da se zahvalimo vsem udeležencem in partnerjem za njihovo podporo in vzpodbudne besede. Kot nas neprestano spominjate – ko se celotna informacijsko-varnostna skupnost združi na konferenci RISK, je rezultat vedno nepozaben. Tokrat bo nekoliko drugačen, a mi se bomo trudili, da bo navkljub temu zanimiv, poučen ter v vseh pogledih podoben temu, česar ste vajeni.

Veselimo se povezovanja, izmenjave dobrih praks in znanja ter ustvarjanja prihodnosti, ki jo skupaj gradimo na področju informacijske varnosti 16. in 17. novembra 2020, bodisi v Laškem v Sloveniji bodisi na daljavo od kjer koli po svetu.

Shopping Cart