Poziv

Kada: 24. maja 2017
Gde: Hotel Hyatt Regency Belgrade


Ove godine se održava već 12. međunarodna konferencija RiSK, posvećena IT bezbednosti, kontroli, virtualizaciji te optimizaciji mreže za kvalitetnu zaštitu kontinuiteta rada i na želju mnogih partnera i prijatelja konferencija opet dolazi u Beograd. Zato Vas pozivamo, da nam se pridružite 24. maja u 9:00 sati u hotelu Hyatt Regency, Beograd.

Privatne kompanije, javna preduzeća i državne institucije sve veću pažnju posvećuju proizvodima i programskim rešenjima za zaštitu podataka u mreži. Prema istraživanjima, u poslednje tri godine kompanije imaju limitiran budžet za razvoj informacionih tehnologija, a evidentno je, da se u okviru tih budžeta novac za IT security i optimizaciju iz godine u godinu povećava.

U početku ove godine je več bio oddržan prvi dio konferencije u Laškom u Sloveniji, gde je u dva dana dogadjaj posetilo više od 600 ljudi.

Pogledajte video na adresi: https://vimeo.com/213135523

U Beogradu očekujemo stručnjake iz vodećih kompanija u IT na svetskom tržištu: MCAFEE, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, FORCEPOINT, OBSERVEIT, CYBONET, EASY SOLUTIONS, CHECKMARX, CENTRIFY, CPACKET NETWORKS, OSI, SIQ i drugih. Izlaganja će biti održana na engleskom jeziku.

 

Konfrencija obuhvača deo koji je namenjen sistemskim integratorima, IT direktorima firmi, administratorima i security inžinjerima u kojem če biti predstavljene nove vrste napada, koje danas koriste hekeri, načini zaštite podataka od neočekivanih upada u baze informacija, kao i deo koji obuhvača predstavljanje najnovijih trendova na tržištu računarske bezbednosti i infrastrukturnih rešenja.

Konferencija će Vam dati ekskluzivnu priliku da dobijete profesionalni i stručni uvid u rešenja IT bezbednosti i optimizacije, upravljanje rizicima i preporuke za rešavanje IT bezbednostnih i infrastukturnih potreba današnjice. Takođe ćete imati priliku za izravan kontakt sa predstavnicima vodećih IT kompanija i saznati iz prve ruke sve što Vas zanima o bezbednosti i unapređenju Vašeg mrežnog poslovanja.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku, da budete učesnik RiSK 2017 konferencije u Srbiji i, pošto je broj mesta za učesnike ograničen, prijavite se već danas.

 

Konferencija je besplatna!

Za sudjelovanje se prijavite ovde: https://www.risk-conference.com/registration-belgrade/
Program konferencije: https://www.risk-conference.com/belgrade2017/agendaRS Logo

Our Address:

REAL security d.o.o.
Žolgarjeva ulica 17
2000 Maribor, Slovenia

Contact Us

+386 2 234 74 74

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

S5 Box